Presentation: Verksamhetsledare
Wasa Fotbollsakademi rfPublicerad: 14.01.2022 11:25

Presentation: Verksamhetsledare

Hej! Mitt namn är Minna och jag är nu inne på min andra vecka som verksamhetsledare för WFA. Jag tänkte här passa på att kort presentera mig och vad jag kommer att jobba med.

Som bäst håller jag på och sätter mig in i verksamheten och hoppas småningom mera komma igång med alla intressanta områden jag skall jobba med. Till stor del handlar mitt jobb om att förverkliga den strategi som skapats för WFA (2022-2024) för att upprätthålla och utveckla en bra verksamhet för juniorerna. För mig är det viktigt att det vi gör i WFA och i vårt samarbete med föreningarna utgår från barnen och ungdomarna. Vår uppgift är att skapa goda förutsättningar för dem att trivas, utvecklas och ha roligt i sitt fotbollsutövande. Att fungera som ett stöd i detta för både lagen och samarbetsföreningarna är något jag ser mycket framemot. 🙌🏼😊

Jag är utbildad inom pedagogik (allmän inriktning) med biämnesstudier om barn och unga, vuxna, hälsa och ledarskap. I närmare tio år jobbade jag på en träningsanläggning i en roll med litet liknande uppgifter och de senaste 4-5 åren har jag jobbat främst med barn.

När det gäller fotboll njuter jag av att “hänga” vid fotbollsplaner och uppleva stämningen och spelglädjen hos juniorerna. Jag är själv tränare för ett lag (flickor 2013) sedan fyra år tillbaka och har gått flera av både WFA:s och Bollförbundets tränarkurser. Nästa steg är C-kursen.

Vid detta års slut ser jag framför mig en ännu starkare organisation och ett ännu tätare samarbete med samarbetsföreningarna där vi tillsammans skapar fina fotbollsupplevelser och -minnen för barn och unga i vår region! 💪🏼⚽️🌟